Gymstick - Pro Leren Springtouw - Met trainingsvideo's - 275 cm - Zwart/Rood

13,90
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Zwart Zwart/Rood

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Gymstick - Pro Leren Springtouw - Met trainingsvideo's - 275 cm - Zwart/Rood

Het lederen springtouw van Gymstick met trainingsvideo's is het training touw voor de klassieke atleet. Het is een geweldige manier om een van de meest efficiënter methoden van cardio-training te gebruiken. Wordt geleverd met een 2,75 m lang en stevig en leren koord en precisie kogellagers die een maximale rotatie bieden. De comfortabele foam handgrepen helpen bij het bestrijden van arm en hand vermoeidheid en maken deze tool ideaal voor fitness springtouwen voor in de sportschool of voor thuis.

Deze Gymstick pro leren springtouw bevat een QR code met trainingsvideo's. Deze trainingsvideo's geven je een total body work-out van een personal trainer.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

Bij de Gymstick springtouw zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.