SPRING Airtrack Family 400 x 100 x 10 cm - Oefenmat - 4 meter - Fitness Turnen Sport Gym mat - Waterproof - Opblaasbaar

229,30
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Grijs/Zwart/Wit Wit Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over SPRING Airtrack Family 400 x 100 x 10 cm - Oefenmat - 4 meter - Fitness Turnen Sport Gym mat - Waterproof - Opblaasbaar

Thuis, bij vrienden of waar je ook bent, kan je je vaardigheden oefenen met de SPRING AirTracks. Deze innovatieve luchtmat biedt jou de perfecte ondergrond waarmee je al je moves en tricks perfect kunt uitvoeren. De SPRING AirTracks geven voldoende grip en kan je instellen op het bounce level dat jij prettig vindt.

Alle SPRING AirTracks hebben slimme connectiestrips, waardoor je je surface net zo ver kan uitbreiden als je wilt. Meenemen is eenvoudig en met de elektrische pomp zijn ze snel opgepompt. Met een SPRING AirTrack als ondergrond kan je overal veilig en comfortabel bewegen. Ideaal voor fitness, gym, dans en yoga.

Afmetingen:
De mat is 1 meter breed, 4 meter lang en 10 cm dik.

Max belastbaar gewicht:
120 kg

Connectiestrips:
Alle SPRING AirTracks hebben slimme connectiestrips, waardoor je je surface net zo ver kan uitbreiden als je wilt.

Elektrische pomp:
Meenemen is eenvoudig en met de elektrische pomp zijn ze snel opgepompt. Gebruik de pomp ook om na gebruik alle lucht uit de AirTrack te halen en de AirTrack neemt nauwelijks meer ruimte in.

Draagtas:
De AirTrack wordt geleverd met draagtas. Zo is de AirTrack gemakkelijk mee te nemen. Handig voor als je op vakantie gaat of je hem op een andere locatie wilt gebruiken.

Tweezijdig te gebruiken:
Aan ene kant een lichtgrijze lijn in het midden en aan de andere kant horizontale lijnen die dienen als aanduiding voet-en handplaatsing.

Randdikte extra stevig
De randdikte is maar liefst 1,5 dikker is dan gemiddelde andere airtracks. Daardoor duurzamer en slijtvaster.

Lichaamsbeweging:
Met een SPRING AirTrack als ondergrond kan je overal veilig en comfortabel bewegen. Ideaal voor fitness, gym, dans en yoga.

Handgemaakt:
Deels handgemaakt! Hierdoor is de kwaliteitscontrole verscherpt waardoor ze 100% lucht-en waterdicht zijn.

Extra stevig:
De SPRING AirTrack is voorzien van Double Wall Fabric PVC met daarin 1000d drop stitch. Dit geeft aan hoeveel draden er in de airtrack zitten. Hoe meer draden hoe veerkrachtiger en duurzamer de airtrack is.

Soorten Airtracks van SPRING:
De SPRING AirTracks zijn er in acht uitvoeringen: voor recreatief gebruik zijn er de SPRING AirTrack Family 300, 400, 500 en 600. Deze zijn 100 cm breed en maximaal 10 cm dik.
De AirTrack SPRING Sport 300, 400, 500 en 600 zijn dikker (20 cm), zodat deze ook geschikt is voor de geoefende atleten.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: