Hoopy - Fitness Hoelahoep - Fitness Hoelahoep Volwassenen - Waist Trainer - Vetverbranding - Roze

34,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Hoopy - Fitness Hoelahoep - Fitness Hoelahoep Volwassenen - Waist Trainer - Vetverbranding - Roze

Wil jij ook een platte buik en werken aan je conditie? Train dan met de Hoopy Fitness Hoelahoep je core, billen, buik, rug en beenspieren op je favoriete muziek, binnen een groep of individueel. Met de Hoopy Hoelahoep behaal je met 10 minuten hoepelen per dag een snel en blijvend resultaat.

De Hoelahoep bestaat uit 6 losse onderdelen die eenvoudig aan elkaar geklikt kunnen worden. De binnenkant bestaat uit een stevige kunststof buis, de buitenkant is bedekt met zacht schuim, waardoor de hoelahoep zacht en comfortabel aanvoelt. De golven aan de binnenzijde zorgen ervoor dat de hoelahoep nog gemakkelijker hoog te houden is en zorgen voor een nog betere spierontwikkeling.

Om blauwe en/of pijnlijke plekken te voorkomen is het belangrijk om het hoelahoepen rustig op te bouwen. Begin met 1 à 2 minuten per dag en breid dit dagelijks met een minuut uit. Forceer het niet, je lichaam went snel genoeg aan het hoelahoepen. Check het opbouwschema op de site van Fitnesshoelahoep.com. Voor een symmetrische spierontwikkeling is het belangrijk om de afwisselend linksom en rechtsom te hoelahoepen. In het begin zal de ene kant lastiger zijn dan de andere, maar door dagelijks ook even de moeilijke kant te proberen zal ook dat op den duur lukken.