Blauwe Gymstick Active Compact Foam Roller - Massage Roller - 30 cm - Met Trainingsvideo's

16,14
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Blauwe Gymstick Active Compact Foam Roller - Massage Roller - 30 cm - Met Trainingsvideo's

De Compacte Foam roller van Gymstick zorgt voor verklevingen van het zachte weefsel, het herstellen van de flexibiliteit en geeft verlichting voor spierpijn. De foam roller kan ook gebruikt worden voor het stretchen van de gewrichten de wervelkolom. Daarnaast is het een perfect hulpmiddel om je core te stabiliseren en de balans in je onderlichaam te ontwikkelen.
De foam roller is onderdeel van de self myofascial release techniek. Tijdens het rollen creëer je met de foam roller druk op stijve spieren en knopen, waardoor deze langzamerhand verdwijnen. Een verknoping zorgt voor een verminderde mobiliteit en daarom is het belangrijk om deze triggerpoints te verhelpen!
Als je niet zo bekend met foam rollers is het handig als iemand bepaalde oefeningen een keer voor doet. Daarvoor scan je met je telefoon of tablet de QR code die je bij de Active Compact Foam Roller krijgt. Deze code stuurt je door naar de Gymstick trainingsvideo's. Deze video's laten je verschillende oefeningen zien.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!
Bij de Gymstick foam rollers zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.