Blauwe Gymstick Active Foam Roller - Massage Roller - 60 cm - Met Trainingsvideo's

30,51
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Blauwe Gymstick Active Foam Roller - Massage Roller - 60 cm - Met Trainingsvideo's

De Gymstick Active Foam roller is een perfect hulpmiddel om je core te stabiliseren, de balans van je onderlichaam te ontwikkelen en je doorzettingsvermogen te verbeteren. De core van je lichaam is essentieel voor de algehele fitheid en een sterke kern biedt dan ook tal van voordelen. Een groot voordeel is dan ook dat het rugproblemen voorkomt. Je kunt de Gymstick Foam roller tevens gebruiken voor rek en strekoefeningen van je gewrichten. Op de verpakking van de foam roller staan 3 oefeningen getoond. Bij de foam roller zit een QR code waarmee je toegang krijgt tot trainingsvideo's.
De foam roller is onderdeel van de self myofascial release techniek en wordt steeds bekender in Nederland. De foam roller verwijdert triggerpoints (knopen en verklevingen) in de spieren en daardoor zal de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam sterk verbeteren. Gebruik van de foam roller zal zorgen voor een betere lichaamshouding, verbetering van de prestaties, minder stijve bloedvaten en de kans op blessures wordt veel kleiner. Gebruik de foam roller in de warming up en cooling down en dit zal helpen met het spierherstel. Dit zorgt voor een betere ontwikkeling van je spieren. Je kunt de foam roller gebruiken bij het trainen van de spieren in de boven- en onderrug, bovenbenen (voorzijde en zijkanten), kuiten en heup.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!
Bij de Gymstick foam rollers zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.