Zwarte Gymstick Tratac Vibration Roller - Foam Roller - Triggerpoint - 45 cm - Met Online Trainingsvideo's

159,- 99,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Over Zwarte Gymstick Tratac Vibration Roller - Foam Roller - Triggerpoint - 45 cm - Met Online Trainingsvideo's

De Gymstick Tratac Vibration Roller is een foam roller en massage apparaat in één. Met deze roller profiteer je van alle voordelen die een foam roller biedt, gecombineerd met de ontspannende trillingen van een massage apparaat. Gebruik de roller in de sportschool voor een stevige sportmassage of ga voor volledige ontspanning thuis.

Foam rollers - de voordelen Foam rollers worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt in de sportwereld. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Er is bewezen dat de rollers een positieve invloed hebben op de spieren. Zo verbeteren ze je mobiliteit, stabiliteit en spierkracht. Daarnaast helpen ze je bloedcirculatie optimaal te houden, wat vervolgens weer leidt tot sneller spierstelsel na een intensieve training.

Vibratie Roller De Gymstick Tratac Vibration Roller is uniek dankzij de vibratiefunctie. De trillingen van deze roller dringen goed door tot diep in de spieren en hebben de werking van een massage. De foam roller heeft vier verschillende standen, waardoor je zelf kunt aanvoelen wat goed bij jouw lichaam past. De vibratie roller werkt met behulp van oplaadbare batterijen.

Het gebruik van een foam roller Leg de roller onder het lichaamsdeel dat je zou willen masseren en rol met je lichaam rustig heen en weer over de roller. Hierbij is het belangrijk dat je je goed ontspant en geen pijn voelt. Mocht het zo zijn dat je pijn voelt, kijk dan of je goed ligt, of je je goed ontspant en of je niet teveel kracht zet. Probeer elk lichaamsdeel ongeveer 30 seconden te masseren met de Gymstick Vibration Roller.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!