Blackroll MED Foam roller zacht - voor beginners en ouderen - 45 cm - Groen/Wit

42,71
6 Prijzen, De beste prijs bij Bergzeit


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Groen, Wit Wit

2 tot 4 werkdagen
Retour binnen 100 dagen gratis retourzending
Bezorgd door DHL, UPS

Over Blackroll MED Foam roller zacht - voor beginners en ouderen - 45 cm - Groen/Wit

De Blackroll Med 45 cm foam roller is 20% zachter dan de standaard en 15 cm langer dan de klassieke Blackroll med foam roller. De Blackroll is geschikt voor pijngevoelige mensen, beginners & voor sportief en therapeutisch gebied. Spierspanning ontstaat vaak door eenzijdige houdingen of stress. Dit komt vaak voor bij mensen die de hele dag achter een computerscherm zitten. Zodra de spanningen niet behandeld worden, kunnen klachten zoals hoofdpijn of duizeligheid voorkomen. Blackroll heeft een speciale foam roller ontwikkeld niet alleen zachter, maar ook langer is dan de klassieke foam roller.

Welke voordelen heeft de Blackroll MED 45 cm foam roller?

Deze massage roller wordt veel gebruikt sport of therapeutische doeleinden. In tegenstelling tot de Blackroll standard wordt de Blackroll MED 45 cm gekenmerkt door zijn aanzienlijk zachtere oppervlak, wat veel mensen als zeer prettig ervaren.Om tijdens zelfmassage een grotere oppervlak in één keer te masseren, heeft Blackroll de 45 cm ontwikkeld. Pijngevoelige of slanke mensen die een bijzondere zachte zelfmassage willen, vallen graag terug op deze foamroller.Iedereen die bekend is met de Blackroll Standard zal blij zijn met de elasticiteit van de Blackroll MED 45, omdat deze rikker 20% zachter is. Je moet echter geen evenwichtsoefeningen uitoefenen door op de massageroller te gaan staat.

Spiermassage met de Blackroll MED 45 cm Foam roller

Met behulp van deze Blackroll kun je de elasticiiteit en prestaties van je spieren merkbaar verbeteren met weinig inspanning en eenvoudige oefeningen. Door de lengte van 45 cm pakt de massagerol een groter oppervlak. Het is dus bijzonder geschikt voor rugmassage, maar natuurlijk ook voor been- en kuitmassage. Therapeuten en trainers gebruiken deze massageroller met name om atleten een groter en zachter steunvlak te geven. Door de lage hardheid en de optimale elasticiteit worden je spieren bijzonder zachtjes losgemaakt. Verkleefde spieren verdwijnen en gespannen spieren worden beter doorbloed.

Spiertraining met de Blackroll

Door regelmatige zelfmassage worden spieren en verklevingen voorkom je verkeerde houdingen en beperkte mobiliteit. Door regelmatige zelfmassage kunnen spanningen en pijnlijke triggerpoints niet eens ontstaan. De kracht van je spieren is merkbaar toegenomen.Met behulp van eigen lichaamsgewicht kun je de Blackroll med gebruiken om voldoende druk uit te oefenen op het masseren van weefsel om het hele lichaam te behandelen. Download de gratis Blackroll app om verschillende oefeningen te bekijken die mogelijk zijn met deze foam roller.

De voordelen van de Blackroll MED Foamroller:
- 20 % zachter dan de Blackroll Standard
- 15 cm langer dan de klassieke MED
- Perfect voor beginners
- vermindering van de kans op blessures en spierpijn
- verbetert de bloedcirculatie
- lichtgewicht

Blackroll

Blackroll biedt mensen van alle leeftijden de mogelijkheid om hun flexibiliteit, balans en kracht te verbeteren, doormiddel van gemakkelijke oefeningen en het toepassen van zelfmassage.
Blackroll is in 2007 opgericht in Duitsland door Jürgen Dürr. Enkele jaren later is Blackroll sterk gevestigd op de markt en wordt het merk goed gesteund en
aanbevolen door leiders in de gezondheid-sport en therapeutische industrie.

Maat:
45
Materiaal:
Polypropyleen
Voorraad: