Blackroll Slim Foam Roller - 30 cm / Zwart / Kleinere diameter

24,80
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Blackroll Slim Foam Roller - 30 cm / Zwart / Kleinere diameter

Hij is slank, handig en compact: de Blackroll Slim Foam Roller. Deze foam roller heeft alles wat de klassieke Blackroll foam roller ook heeft, maar wordt gekenmerkt door een kleinere omtrek en dus een kleiner contactoppervlak. Deze eigenschappen zorgen voor een intensievere fasciale massage en dankzij het compacte formaat is hij ook nog eens heel gemakkelijk mee te nemen.

Voordelen van de Blackroll Slim Foam Roller

De lengte van 30 cm is gelijk aan de meeste foam rollers. Het verschil zit hem echter in de doorsnede. Deze is slechts 10 cm. Het formaat zorgt voor voordelen die andere foam rollers niet hebben:
Compact, dus het is een praktische reisgenootIntensievere zelfmassage. Spierspanningen worden hierdoor gemakkelijker losgemaaktPijnlijke hotspots, vooral en schouders en billen, kun je gemakkelijk behandelenFasciale training stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam
Vergelijkbaar met een intensieve sportmassage
Een massage met de Blackroll Slim Foam Roller is te vergelijken met een intensieve sportmassage. Deze roller is dan ook erg geschikt voor sporters die willen ontspannen na een harde en intensieve training. Hoe vaker je deze foam roller gebruikt, hoe sneller je spieren regenereren.


Te combineren met de Blackroll Booster

De Blackroll Slim Foam Roller kan, zoals alle 30 cm lange foam rollers van Blackroll, ook worden gecombineerd met de trillende Booster kern. Door de combinatie van massage en vibratie kunnen spanningen nog intensiever worden losgemaakt en kan een diepgaandere regeneratie worden bereikt.

Materiaal:
Polypropyleen
Voorraad: