Rode Gymstick Slam Ball 16 kg - Fitness bal - Crossfit Bal - Met Trainingsvideo's

99,90 19,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Zwart Zwart/Rood

Over Rode Gymstick Slam Ball 16 kg - Fitness bal - Crossfit Bal - Met Trainingsvideo's

De Gymstick Slam Ball gebruik je om explosieve krachtbewegingen te ontwikkelen en te trainen. De Slam Ball is gemaakt om op te tillen en tegen de muur of tegen de grond te gooien. De zachte bal stuitert niet, rolt niet en beschadigd je muur en vloer niet. Het ruwe oppervlak van de bal geeft je goede grip en voorkomt dat hij uit je handen glipt.

Slam Ball training Slam Ball training is een oefening voor je gehele lichaam. Tijdens een worp verschuift het gewicht van de bal. Hierdoor til je, balanceer je en absorbeer je gewicht in een veranderende beweging. Veel spiergroepen in je bovenlichaam, die je normaal gesproken niet tegelijkertijd gebruikt, werken nu samen om deze beweging mogelijk te maken. Je benen train je mee met iedere keer dat je de Gymstick Slam Ball op raapt. Veel Slam Ball oefeningen bevatten een squat element om je benen intensiever mee te trainen. Een goede Slam Ball training heeft een volledige functionele beweging die goed in een crossfit en functional training schema past. Daarnaast is een goede slam ball training heel erg uitputtend en goed om je uithoudingsvermogen op te bouwen.
Slam Ball is de moderne versie van een eeuwenoude trainingsmethode. In het oude Griekenland gooiden atleten met gevulde dierenhuiden en in het oude Perzië trainden worstelaars met dierlijke organen die ze met zand vulden. Tegenwoordig gebruiken we liever een bal om onze resultaten te halen, maar de oude methodes werken nog steeds. Maatopties De Gymstick Slam Ball is verkrijgbaar in 4kg, 8kg, 12 kg en 16 kg. De ball is veilig voor je vloer, je muur en je tenen. Hij heeft de volgende afmetingen: 4 kg: 23 x 23 x 23 cm 8 kg: 23 x 23 x 23 cm 12 kg: 28 x 28 x 28 cm 16 kg: 28 x 28 x 28 cm

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!
Scan de QR code die je bij de Gymstick Slam Ball vindt om de online trainingsvideo's te ontdekken. Deze trainingsvideo's doen verschillende Slam Ball oefeningen voor om bewegingen uit te leggen en je te inspireren. Beweeg mee met de video of kies later je eigen moment en je eigen tempo om de oefening na te doen. Ontdek de mogelijkheden en maak je eigen Slam Ball training.
Bij de Gymstick Slam Ball zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.

Materiaal:
Rubber
Voorraad: