Tunturi Anti Burst Fitness bal met Pomp - Yoga bal 55 cm - Pilates bal - Zwangerschapsbal – 220 kg gebruikersgewicht - Incl Trainingsapp – Zilver

4,99
4 Prijzen, De beste prijs bij 2dekansje


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Tunturi Anti Burst Fitness bal met Pomp - Yoga bal 55 cm - Pilates bal - Zwangerschapsbal – 220 kg gebruikersgewicht - Incl Trainingsapp – Zilver

Ben je op zoek naar dé fitness bal die niet alleen je training naar een hoger niveau tilt, maar ook veelzijdig genoeg is voor yoga, stretchen, en zelfs om comfortabel te zitten achter je bureau? De Tunturi Anti Burst Fitnessbal is ontworpen voor optimale ondersteuning met een belastbaar gewicht tot wel 220 kg, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en stabiliteit tijdens elke beweging.

De voordelen van de Anti Burst Fitness Bal
✓ Stimuleert een gezonde zit- en lichaamshouding
✓ Versterkt en versoepelt spieren en gewrichten
✓ Verbetert balans, coördinatie en kracht
✓ Helpt bij het verlichten van rug- en nekpijn
✓ Optimale ondersteuning tijdens revalidatie, zwangerschap en als werkplekstoel

Stimuleert een gezonde zit- en lichaamshouding
Naast het versterken en soepel houden van je spieren, draagt de fitness bal ook bij aan het verbeteren van een gezonde zithouding. Door regelmatig op de bal te zitten, worden de spieren in je rug en buik gestimuleerd, wat bijdraagt aan een betere lichaamshouding.

Optimale ondersteuning tijdens sport, revalidatie of zwangerschap
Of je nu traint, werkt, revalideert, of zwanger bent, de anti burst fitness bal biedt met een belastbaarheid van maar liefst 220 kg een geschikte ondersteuning voor iedereen. Het is een handig accessoire voor diverse oefeningen en dagelijkse situaties, van balansoefeningen tot actief zitten of revalidatie.

De perfecte balans tussen optimale stabiliteit en grip
Geniet van de perfecte balans tussen stabiliteit en flexibiliteit, terwijl de anti burst eigenschap je een veilige en betrouwbare trainingspartner biedt. De antislip afwerking zorgt voor een stevige grip, waardoor je elke beweging met vertrouwen kunt uitvoeren.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud
Een fitness bal moet niet alleen effectief zijn, maar ook eenvoudig in gebruik. Daarom wordt de fitness bal geleverd met een pomp, vork en twee ventielen. Hiermee is de bal eenvoudig op te pompen en leeg te laten lopen, wat handig is als je de bal opbergt of meeneemt. Daarnaast is de bal gemaakt van hoogwaardig anti burst materiaal, wat niet alleen comfortabel aanvoelt maar ook extra stevig en eenvoudig te reinigen is.

Kies de perfecte maat voor jouw lengte
155 tot 165 cm – Jouw ideale maat: ⌀ 55cm
166 tot 178 cm – Jouw ideale maat: ⌀ 65cm
179 tot 190 cm – Jouw ideale maat: ⌀ 75cm
>190 cm – Jouw ideale maat: ⌀ 90cm

Snel aan de slag met je fitness bal
Stap 1: Laat de bal 2 uur op kamertemperatuur liggen. Dit maakt het makkelijker om de bal op te pompen.

Stap 2: Pomp de bal op voor 80%. Laat de bal 24 uur rusten met de meegeleverde plug erin.

Stap 3: Pomp de bal volledig op en meet de diameter op. Zorg ervoor dat de bal de juiste diameter heeft zoals afgebeeld op de bal.

Stap 4: Zit op de bal met licht gebogen knieën (ongeveer 90 graden) en je voeten plat op de grond. Zak je te ver in? Voeg lucht toe aan de bal. Stuitert de bal te veel? Laat lucht uit de bal lopen tot je zithouding comfortabel en stabiel is.

Stap 5: Druk na het volledig opblazen de plug terug in het gat en de bal is klaar voor gebruik.

Wat je ontvangt
1x Anti-burst fitness bal
1x Bal pomp
1x Vork
2x Ventielen
1x Oefeningenkaart
1x Instructiehandleiding\

Inclusief gratis Tunturi Training app
Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf én je Tunturi-producten te halen.

Je kan solo trainen en je eigen trainingsschema’s samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden is. Het mooie is: Tunturi Training is 100% gratis te downloaden in de App Store en Play Store!

Verbeter je workouts, optimaliseer je zithouding, en ontdek het comfort van de Tunturi fitness bal. Kies voor veelzijdigheid, duurzaamheid, en stijl in één.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Specificaties
• Diameter: 55 cm
• Kleur: zilver
• Gewicht: 0,8 kg
• Materiaal: PVC
• Maximaal belastbaar gewicht: 220 kg
• Beste keuze voor lichaamslengte: 155 - 165 cm
• Productcode: 14TUSFU347
• EAN: 8717842026069

Materiaal:
PVC,  Vinyl
Voorraad: