Oranje Gymstick Double Myofascial Ball - Massage Bal - Triggerpoint Bal

14,37
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Oranje Gymstick Double Myofascial Ball - Massage Bal - Triggerpoint Bal

De Gymstick Double Myofascial Ball - Met Trainingsvideo's is een compact en handig hulpmiddel voor self myofascial release"" oefeningen en technieken. Self myofascial release is een massage techniek waarbij je spieren masseert, de spierspanning af vlakt en het bindweefsel tussen de spieren recht trekt. Dit is een stevige en intensieve massage vorm die spieren activeert en probleemgebieden aan pakt. Self myofascial release werkt erg goed tegen triggerpoints. Dit zijn ""knopen"" die ontstaan doordat het bindweefsel een spier in de weg zit. Door op deze manier triggerpoints te behandelen maak je spieren vrij en herstel je de functionaliteit.

Triggerpoint massages Triggerpoint massages kun je bij een specialist volgen. Dan heet het Triggerpoint therapie. Je kunt ze ook zelf thuis doen. De Gymstick Double Myofascial Ball heeft een QR code die je automatisch doorstuurt naar online trainingsvideo's wanneer je de QR code scant met je telefoon of tablet. In deze trainingsvideo's doet een ervaren fitness model verschillende self myofascial release massages voor met de double myofascial ball. De oefeningen in de video's hebben een rustig tempo en zijn gemakkelijk zelf na te doen.

De stevige Double Myofascial Ball stelt je in staat om een klein gedeelte van de spier te isoleren en extra stevig te masseren. Regelmatig gebruik van de double ball kan leiden tot een betere houding, meer bewegingsvrijheid en minder spanning op je spieren.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers waardoor er veel aandacht is besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

Bij de Gymstick gymballen zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.