Virtuoos Zink Gold Capsules

13,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Virtuoos Zink Gold Capsules

Als (top)sporter probeer je iedere dag weer het maximale uit jezelf te halen. En dus zorg je ervoor dat de drie-eenheid training, rust en voeding zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Voeding levert bouwstoffen en energie om te presteren. Bovendien levert je voeding de benodigde vitamines en mineralen. Een van die mineralen is zink. Het bijzondere van dit micronutriënt is dat het bij zoveel verschillende processen betrokken is.

Of je nu veel sport of niet, het is uiteraard voor iedereen belangrijk om voldoende zink binnen te krijgen. Maar door een aantal eigenschappen van zink is er binnen alle takken van sport veel aandacht voor een goede zinkinname. Zink speelt namelijk een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en nucleïnezuren. Het draagt bij aan het proces van celvernieuwing èn is tevens een antioxidant.

Krachtsporters hebben vaak interesse voor zink omdat het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit en bijdraagt tot de instandhouding van een normaal testosterongehalte in het bloed.

Duursporters spreekt het aan dat zink de afweer van het lichaam ondersteunt en bijdraagt aan een normaal koolhydraat en zuur-basemetabolisme.

Zowel wedstrijd-, duur, kracht- en denksporters profiteren ervan dat zink goed is voor de concentratie.
Zink Gold

Voor toernooien, wedstrijden en trainingsstages is het nodig om naar alle uithoeken van de wereld te reizen. Dat vergt veel van een topsporter. Zink Gold is gedoseerd volgens de richtlijnen van NOC*NSF Team Voeding en Olympisch panel. Zink Gold van Virtuoos is ontwikkeld voor (top)sporters om het immuunsysteem te ondersteunen. Zink Gold is een prima middel als aanvulling van de hoeveelheid zink uit de voeding, om zowel in Nederland als in het buitenland optimaal voorbereid te zijn.

NZVT-gecertificeerd
Zink Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Zink Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Health Claims
- NZVT gekeurde voor de zuiverste prestatie
- Zink helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit
- Zink draagt bij tot de instandhouding van een normaal testosterongehalte in het bloed
- Zink ondersteunt de weerstand
- Zink is een antioxidant
- Zink draagt bij aan het proces van celvernieuwing
- Zink draagt bij aan een normaal koolhydraat metabolisme
- Zink draagt bij aan een normale zuur-basemetabolisme
- Zink speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en nucleïnezuren
- Zink ondersteunt de afweer van het lichaam
- Zink is goed voor de concentratie