Quattro Whey Protein 3000g Superior14 - Cookies & Cream + GRATIS Bulk Shaker

49,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Quattro Whey Protein 3000g Superior14 - Cookies & Cream + GRATIS Bulk Shaker

De zuiverste wei die voor u gemaakt is om uw sport- of fitnessdoelen zo snel mogelijk te bereiken 61% proteïne met instantpoeder, speciaal voor atleten, met suiker en zoetstof. De snel absorberende wei-proteïne en de volle melkproteïne met caseïne erin zorgen voor een complexe proteïne-brandstof voor een lange tijd en ook voor een romige smaak. Het product bevat alle aminozuren die uw spieren nodig hebben om te winnen en te behouden, en ook glutaminepeptiden voorzien de spieren van dit niet-essentiële aminozuur in een complexe vorm. Aan de top van deze superieure 14 Quattro-eiwitten zit in 5 heerlijke smaakcombinaties. * Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC). Smaken:

  • Pindakaas-karamel
  • Mango-perzik
  • Chocolade-hazelnoot
  • koekjes en room
  • Frambozen-yoghurt
Grootte:
  • 3000 g
Porties per container: 85 Sernings Gebruiksaanwijzing: Meng 1 volle lepel (35 g) Superior Quattro Protein met 250 ml koud water. Neem dagelijks 2 porties: consumeer op trainingsdagen 2 porties onmiddellijk na uw training. Neem op niet-trainingsdagen één portie direct na het ontwaken. Waarmee combineert het? Superior14 QUATRO PROTEIN kan worden gecombineerd met elk ander voedingssupplement, afhankelijk van het doel van de atleet.
De meeste combineren het met SUPERIOR14 STANABOL-X - SUPERIOR14 BEEF AMINO - SUPERIOR14 ESSENTIAL BCAA 2: 1: 1 POEDER En SUPERIOR14 AAKG NO4