F2 Full Force Nutrition F2 FullForce Protein Meal - 100% Hyper Anabolic Meal Replacement Formula - 1000 gram - Vanilla - Vanille

25,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over F2 Full Force Nutrition F2 FullForce Protein Meal - 100% Hyper Anabolic Meal Replacement Formula - 1000 gram - Vanilla - Vanille

F2 FullForce: Protein, Eiwit Maaltijd, 100% Hyper Anabole Maaltijdvervangende Formule

***Eiwit is de meest essentiële voedingsstof voor het menselijk lichaam, voor o.a. andere vitale functies is het tevens de bouwsteen van spierweefsel. Zonder dat worden er geen aminozuren en stikstof gelevert voor anabolisme en een positieve stikstofbalans in het lichaam, zouden we wegkwijnen en sterven!
***De enorme stress van het trainen met gewichten en andere vormen van sport activiteiten, zorgt voor een enorme belasting voor het lichaam en verhoogt dramatisch de behoefte aan kwaliteit eiwit. 100% Hyper Anabolic Protein Meal bevat AnabolPro™, een zeer hoge kwaliteit proteïne mix die alle essentiële aminozuren in de juiste verhouding levert voor een maximaal anabolisme, spieropbouw en herstel.
***Ook zijn Koolhydraten premium brandstof voor spierarbeid, recarbing spieren na de training en om katabole processen om te draaien.
***Hoe dan ook, de eiwit-koolhydraat verhouding in Protein Meals, geeft als voorkeur de meest essentiële voedingsstoffen: eiwitten! Deze verhouding en de langzame vrijzetting van de maltodextrine van onze formule maakt het een ideaal voedingssupplement om in vorm te blijven of om een topvorm te bereiken.
***Bovendien, bevat Protein Meal “SynerMax™”, een gepatenteerde mix van anabole en antikatabole voedingsstoffen zoals Creatine, Glutamine, Taurine en Arginine.

--Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement Protein Meal van F2 Full Force:
-Hoeveelheid: 1-4 porties per dag (portie is 45 gram) afhankelijk van uw doel, spiermassa en de hoeveelheid voedingstoffen die je binnen krijgt uit de reguliere voeding.
-Gebruik: neem Protein Meal als eerste ding in de ochtend en direct na de training. Het innemen tussen de maaltijden of als een maaltijdvervanger wordt ook aanbevolen, dit is afhankelijk van uw doel.

--Ingrediënten:
-Supplement info / % Dagelijkse Waarde*
-Portie grote: 45 g (2 scoop)
-Calorieën 170
-Calorieën uit vet 9
-Totaal Vet 1 g 1%
-Verzadigde vet 0 g / 0%
-Totaal koolhydraten 15 g / 5%
-Suikers 0 g
-Natrium 290 mg / 12%
-Kalium 25 mg /