Orthica Amino Acid Complex Voedingssuplement - 120 Tabletten

39,- 26,91
4 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Orthica Amino Acid Complex Voedingssuplement - 120 Tabletten

Orthica Amino Acid Complex Voedingssuplement Bevat aminozuren in de vrije vorm. Aminozuren geven de cellen niet alleen structuur, maar zijn ook voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen van cruciaal belang. Aminozuren beïnvloeden de functies van organen, klieren, pezen of aders. Zij zijn essentieel bij wondgenezing en herstel van weefsel (vooral spieren, botten, huid en haren) en tevens voor het tegengaan van de negatieve gevolgen die in samenhang met stofwisselingsstoornissen staan.

Wanneer je bepaalde voedingsmiddelen niet eet, of te weinig eet, kan een eiwittekort ontstaan. Hierdoor is de kans aanwezig dat je te weinig essentiële aminozuren binnen krijgt, omdat je lichaam deze niet zelf aan kan maken. In dit geval kan het helpen om extra essentiële aminozuren in te nemen.
Gebruikzaanwijzing:
De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dosering is 6 tabletten per dag, bij voorkeur innemen na (sport)inspanning of voor het slapen gaan. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Ingrediënten:
gehydrolyseerd melkeiwit, vulstof (microkristallijne cellulose, maltodextrine), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat).

Allergeneninformatie

Bevat geen: Gluten, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Vestigings adres: Industrieweg 15
Telefoonnummer: 0857920181
KVK nummer: 59272155