Dexshell ultra thin socks zwart waterdicht wandelsokken thermosokken

29,95
De beste prijs bij Carl Denig


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Dexshell ultra thin socks zwart waterdicht wandelsokken thermosokken

Een super lichte, dunne en waterdichte sok, perfect voor allerlei activiteiten en weersomstandigheden. Dankzij de waterdichtheid en het hoge ademende en vochtafvoerende vermogen houden de Dexshell Ultra-dunne sokken je voeten altijd droog. De sokken zijn gemaakt met biologisch afbreekbare modal en bamboo rayon garens waardoor deze een blaarvrije pasvorm en een zacht en soepel gevoel geven.

Porelle® Membraan
Porelle® waterdichte ademende membranen zijn ontwikkeld voor het lamineren van high-performance materialen. Het Porelle® membraan is wat DexShell producten hun sterke ademende vermogen geeft, zonder waterdichtheid op te offeren. Deze membranen zijn ook bestand tegen hoge temperaturen en zijn extreem duurzaam. DexShell levert een lijn Porelle ® -membraan met de WVP 15.000 g / m2.dag ASTM E96: 95

Bamboo Rayon Garen
Bekend vanwege het feit dat het ongelooflijk zacht is, is Bamboo Rayon antistatisch en voelt het aangenaam op de huid. Het is vochtafvoerend en natuurlijk anti-bacterieel. Daarnaast is het warm dankzij de holle kern en toch ademend, zodat het bij alle temperaturen goed presteert. Het groeit natuurlijk, heeft heel weinig regen nodig om snel te produceren en is 100% biologisch afbreekbaar.

Maat:
47-49
Materiaal:
Wol
Voorraad: