Triaction by Triumph - Women's Triaction Extreme Lite N - Sportbeha maat 70 - Cup: D, zwart

49,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Triaction by Triumph - Women's Triaction Extreme Lite N - Sportbeha maat 70 - Cup: D, zwart

De Triumph Triaction Extreme Lite sportbeha heeft de volgende kenmerken: De Triumph Triaction Extreme Lite sportbeha is een comfortabele en een goed steungevende sportbeha, gemaakt van Dynamic Lite weefsel. Een uiterst flexibel weefsel dat lang de juiste pasvorm behoudt. De sportbeha ademend en voorzien van vochtregulerende zones. De Triumph Triaction Extreme Lite sportbeha heeft een Support Level 'Extreme', geschikt voor sporten zoals hardlopen.

De Triaction sportbeha is voorzien van volledige cups. De zachte, verstelbare bandjes zijn verstelbaar en zorgen voor een optimale pasvorm. Deze bandjes kunnen ook diagonaal gedragen worden. De brede, elastische onderband zorgt voor extra comfort.

Specificaties: Triumph Triaction Extreme Lite sportbehaSupport level 'Extreme'/ geschikt voor sporten als hardlopen Dynamic Lite materiaal Zachte, verstelbare bandjes, ook diagonaal draagbaar Zachte, brede onderband voor comfort Kleur: zwart
Waarom een sportbeha?
Als je gaat sporten, is een goede sportbeha een absolute noodzaak. Bij het sporten hebben borsten veel te verduren. Een sportbeha helpt irritatie en weefselbeschadiging voorkomen. Kies daarom altijd een goede en comfortabele sportbeha.

Een goede sportbeha bevat de volgende eigenschappen:
Vermindering van de bounce Brede vaak gevulde schouderbandjes Vochtregulerend en ademend materiaal Slijtvast, voor langdurig gebruik Comfortabele fitting Sportief uiterlijk


Specificaties

Productinformatie
EAN : 7613108288237

Productspecificaties
Opties : Verstelbare bandjes | Elastische band

Maat
Behamaat : 70D

Model
Type sport : Sport basics
Seizoen : Alle seizoenen
Kleur : zwart
Opties : Verstelbare bandjes | Elastische band

Eigenschappen
Ondersteuning : Extreme ondersteuning
Opties : Verstelbare bandjes | Elastische band

Materiaal
Materiaal : Polyamide

Maat:
D 70
Materiaal:
polyamide
Voorraad: