Bauerfeind MalleoTrain Enkelbrace

61,45
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Titaan / Links Titaan links

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bauerfeind MalleoTrain Enkelbrace

De Bauerfeind MalleoTrain enkelbrace wordt veel gebruikt om het geïrriteerde spronggewricht na een trauma, operatie of bij artrose te behandelen. Twee afzonderlijk aangepaste profielpolsters (pelottes) aan de binnen- en buitenenkel verminderen de zwelling en bloeduitstortingen. Het driedimensionale breiwerk zit comfortabel en activeert de doorbloeding. Deze stabiliserende werking van het strapsysteem wordt door het Trainactieve weefsel ondersteund, waardoor de Bauerfeind Malleotrain enkelbrace een bijzonder hoog draagcomfort heeft. De Bauerfeind Malleotrain helpt dan ook drastisch de pijn te verlichten, bevordert het afnemen van zwellingen en is gemaakt van luchtdoorlatend huidvriendelijk materiaal zodat deze heel prettig zit. De malleotrain is dan ook 1 van de paradepaardjes van Podobrace. Een extra voordeel is dat de Bauerfeind MalleoTrain in slechts 15 seconden is aan te leggen. Dat betekent sneller gereed en sneller goed beschermd van start met uw training, wedstrijd of tijdens het werk. De Bauerfeind MalleoTrain is door z’n hoge en ultieme draagcomfort, z’n verstelbare steun en gebruiksvriendelijkheid dan ook enorm populair, en wordt vooral veel gebruikt voor het hardlopen, wielrennen en als vervanging van tape bij het sporten. Indien één of meerdere van de volgende indicaties op u van toepassing zijn, heeft u er al veel baat bij de Bauerfeind MalleoTrain enkelbrace te gebruiken:

  • * Ideaal bij kapsel problematiek - specifiek met vochtophoping rondom enkel
  • * Ideaal bij zwelling (overmatig vocht in het gewricht)
  • * Ideaal bij circulatie problematiek / (Spat)aderen
  • * Ideaal als optimale vervanging van Tape
  • * Preventie
  • * Ideaal voor die extra steun en bescherming tijdens werk en sporten als (hard)lopen en wielrennen

Contra-indicaties:

Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de enkelbandage niet kan of mag worden gedragen. De Bauerfeind MalleoTrain is in de maten 1 - 6 in een linker en rechter versie. En voor de juiste maat wordt geacht de omvang van enkel boven het enkelbot te meten bij het meest smalle punt. (zie illustratie en maattabel). (Bij twijfel over de maat, altijd de grotere maat nemen). Maatvoering:
MaatOmvangMaat 117 cm - 19 cmMaat 219 cm - 21 cmMaat 321 cm - 23 cmMaat 423 cm - 25 cmMaat 525 cm - 27 cmMaat 627 cm - 29 cm

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: