PTessentials Resistance band - Power Band - Light - Zwart

10,95
De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over PTessentials Resistance band - Power Band - Light - Zwart

PTessentials PB100 Power Bands

De Resistance Band, Power Band of ook wel Pullband genaamd, is de enige goedkope training die echt efficiënt is om uw prestaties bij zeer veel oefeningen te verbeteren, zoals de pull-up, push-up, jump squat, bench presses en nog veel meer.

De nieuwe PTessential Power Band Resistance Bands zijn verkrijgbaar in 5 verschillende weerstandsniveaus (iedere kleur heeft zijn eigen weerstand). Alle resistance bands zijn 105 cm lang en zijn gemaakt van zuiver latex zonder naad, waardoor deze resistance bands enorm sterk zijn en zelfs bij het meest intensieve gebruik niet zullen knappen.

Deze resistance bands zijn een tool die niet mag missen in je trainingsuitrusting. Een totale full body workout is geen enkel probleem met deze Power Band Resistance Bands. Enkele mogelijk oefeningen zijn onder andere:

Band Pull Apart (Rug)
Power Band Shoulder Press (military press)
Power Band Squats
Shoulder Front Raises / Side Raises
Power Band Chest Press
Power Band Biceps Curl
Power Band Trcipes Extension etc. etc.

Prijzen zijn per stuk

Weerstanden:

Rood: 5 - 20 lbs - 10 mm dik
Zwart: 20 - 35 lbs - 20 mm dik
Paars: 30 - 75 lbs - 30 mm dik
Groen: 50 - 120 lbs 45 mm dik
Blauw: 100 - 170 lbs 65 mm dik - let op: deze band is te breed om aan een optrekstang te knopen. De band zal dan gaan knellen waardoor deze zal knappen. Deze band is bijvoorbeeld wel perfect voor zware powerband squats en resisted sprinting bijvoorbeeld.Alleen oefeningen waarbij deze aan een dunnere paal of stang moet worden geknoopt (gelust) zijn niet geschikt voor de blauwe band.