PTessentials SALE - INTENSE Gridded Foam Roller

19,95 12,95
De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over PTessentials SALE - INTENSE Gridded Foam Roller

INTENSE Gridded Foam Roller

De PT Essentials Intense Foam Roller is een speciale foam roller. Door de geribbelde textuur wordt de massage intensiever en dieper. Een normale foam roller voelt als een rubberen cilinder, maar de PT Essentials Sports Foam Gridded Roller voelt als een sportmassage en richt zich vooral op drukpunten of "triggerpoints" in het lichaam.

Het oppervlak van de PT Essentials INTENSE Gridded Foam Roller geeft een extra stimulans aan je bloedsomloop en versnelt hiermee het herstel van spierweefsel na een intensieve workout. Daarnaast is foamrollen met de PT Essentials INTENSE Gridded Foam Roller een perfecte manier om de spieren los te maken voorafgaand aan een training, waarmee de kans op blessures aanzienlijk wordt verkleind.

Een foam roller is een goed hulpmiddel voor massage oefeningen en een goede aanvulling op veel sport trainingen. In yoga wordt de foam roller vooral gebruikt voor het masseren van spieren en het stimuleren van myofascia; spieren en bindweefsel die bepalend zijn voor de flexibiliteit en mobiliteit van je lichaam. Regelmatig gebruik van een foam roller kan vastzittende spieren los maken, de flexibiliteit verhogen en littekenweefsel verminderen.


Breedte 33cm.
Diameter van 14 cm.
Zwarte buitenkant, rode binnenkant
Een foam roller met een goede dichtheid voor een diepgaande, deep tissue, massage