Rode PTessentials suspension trainer TRX - bodyweighttraining / bootcamp

49,95 29,95
De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Rode PTessentials suspension trainer TRX - bodyweighttraining / bootcamp

Voordelig, mooie looks, goede feel en ultra portable! De COREPOWER Suspension Trainer van PT Essentials is in feite een mobiel krachtstation! Hij is zo ontworpen dat u hem gemakkelijk bevestigd aan een boom, stelling, haak of deur. Train waar u wilt, en wanneer u wilt. Vergroot uw kracht, vergroot uw uithoudingsvermogen en vergroot uw stabiliteit.

Wat maakt de PT essentials CorePower Suspension Trainer beter dan de concurrent? Geen zacht schuim op de handgrepen zoals veel goedkope suspension trainers hebben. Deze zachte schuim grepen gaan namelijk erg snel kapot en vormen het zwakste punt van de andere voordelige suspension trainers.

De PT Essentials CorePower Suspension Trainer is een lichtgewicht, draagbaar trainingssysteem waarmee je in staat bent vrijwel overal te trainen met je eigen lichaamsgewicht. Zo kan je deze suspension trainer aan een boom, deur frame, trap of een speciale wand/plafondbevestiging vast maken. Gebruik je eigen lichaamsgewicht als bron van weerstand en versterk je hele lichaam, bouw spiermassa op en verbrand ongewenst vet!

Suspension Training verbetert de flexibiliteit en vergroot het uithoudingsvermogen. Daarnaast is het een zeer goede methode voor het verbeteren van de core-sterkte (core-strenght). Hiermee worden de romp-spieren bedoeld die cruciaal zijn voor stabiliteit en kracht.

Net als de originale TRX trainer is ook deze suspension trainer in te stellen op verschillende lengtes. Doordat de variaties aan oefeningen zo uitgebreid zijn kun je alle spiergroepen trainen met je eigenlichaamsgewicht. Van bovenbenen tot schouders of van biceps tot je buikspieren. Alles is mogelijk!

Neem deze suspension trainer ook eens mee naar een outdoor-work-out!

Kenmerken:

Geschikt voor personen van iedere lengte
Aanpasbare lengte
Inclusief deuranker
Inclusief draagtas
Duurzame handgrepen

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: