Zwarte PTessentials COREPOWER battlerope / battle rope / gym rope 15 meter 38 mm

89,95 79,95
De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte PTessentials COREPOWER battlerope / battle rope / gym rope 15 meter 38 mm

PTessentials COREPOWER Battlerope


Een battlerope voor binnen en buiten

Het PTessentials CorePower Battlerope is een fraai en degelijk battlerope gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal heeft als groot voordeel dat de vezels geen vocht opnemen waardoor het touw niet zal gaan rotten indien met deze ook gebruikt bij buitentrainingen. Dit battle rope heeft een lengte van 15 meter en een diameter van ca. 37 mm, zodat je een goede grip op het touw zal hebben.

Een sterk en duurzaam battlerope

Het battlerope is voorzien van zeer stevige en duurzame handvaten. PT Essentials heeft er bewist voor gekozen geen battlerope met hoes aan te bieden. Deze hebben het grote probleem dat het touw uit de handvaten kan kruipen. Deze tekortkoming is bij dit nieuwe touw dus geen probleem meer omdat er geen hoes wordt gebruikt en de hanvaten van een veel sterker, dikker en stijver materiaal zijn gemaakt.

Battle Ropes zijn een favoriet trainingsmiddel voor top athleten en vechtsporters voor het verkrijgen van een maximaal uithoudingsvermogen. Trainen met Battle Ropes resulteert in grote verbeteringen van spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie en vetverbranding.

Er zijn maar weinig tools die zo basic zijn, maar zo veel resultaat kunnen bieden! Het is niet voor niets zo dat de battle ropes steeds meer gezien worden bij revalidatiecentra, sportinstituten en gerenomeerde fitnesscentra.

Battle Ropes passen door de positieve eigenschappen dan ook perfect thuis in een Crossfit schema. Daarnaast is Battle Rope training een super explosieve training voor het bovenlichaam en dat is precies de reden waarom het trainen met een battle rope veel wordt toegepast bij MMA training. Battle Rope training = explosiviteit & endurance (uithoudingsvermogen).

Kenmerken PT Essentials Battlerope

Zeer mooi battling rope / battlerope
Soepel, flexibel en dik touw
Extra duurzaam PP
Zeer duurzame en sterke handgrepen
Diameter: ca. 37 mm
Lengte: 15 meter
Uiteinden: nette afgewerkte handgrepen

Materiaal:
Polypropyleen
Voorraad: