Rode Pivot Fitness HA3741 Battle Rope Haak

14,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Rood Zwart,Rood

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Pivot Fitness HA3741 Battle Rope Haak

Monteer de battle rope haak op het Pivot Fitness Half rack of de Smith Machine voor de meest uitgebreide fitness ervaring en om gebruik te kunnen maken van een battle rope in combinatie uw rack of Smith Machine. De heavy duty constructie van Pivot garandeert dat uw op volle kracht kunt trainen met de battle rope wanneer deze vast zit met de battle rope haak.

De battle rope haak is ideaal te combineren met de PM215 Pivot Fitness Battle ropes 10 meter of 15 meter.
Let op: De Pivot Fitness HA-3741 Battle Rope Haak is alleen te monteren in combinatie met de Pivot Fitness HR3250, HM3310, HR3260 en HR3262.
pivot fitness
Pivot Fitness Evolution Line
De Pivot Fitness Evolution Line is speciaal ontworpen om de vraag naar kwalitatieve fitnessapparatuur tegemoet te komen. De duurzame constructies, vernuftige ontwikkelingen en de verscheidenheid aan opties en mogelijkheden bieden optimaal training comfort, veiligheid en ook de kwaliteit welke u verdient. Pivot biedt de Evolution Line aan voor thuisgebruik en commercieel gebruik.

Het assortiment is oplossingsgericht door combinaties van producten te ontwikkelen, waarbij de heavy duty constructie centraal staat. Met de Evolution Line garanderen wij de beste prijs kwaliteit verhouding van de gehele fitnessmarkt.