Zwarte Matchu Sports - Battle rope - Fitness touw - HIIT training - 8KG - Cardio training - 38mm x 9m

54,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Matchu Sports - Battle rope - Fitness touw - HIIT training - 8KG - Cardio training - 38mm x 9m

Battle rope van Matchu Sports. Trainen met battle ropes is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten, waar ze veel gebruikt worden door football spelers en MMA vechters. Ondertussen wordt de battlerope ook veel gebruikt binnen crossfit en fitness, om een leuke en intense variatie op gebruikelijke cardiotraining te geven.

Battle rope kenmerken:

✓ Voorzien van omhulsels zodat je je handen niet bezeert
✓ Afmetingen: 38mm dik en 9m lang
✓ Zeer geschikt voor HIIT
✓ Ontzettend duurzaam materiaal
✓ gewicht: 8kg
✓ Battle rope kopen

Met het battle rope wordt een zwaaiende beweging gemaakt, waardoor het bovenlichaam heel goed versterkt kan worden. Je voelt gegarandeerd al na 30 seconden dat deze training je veel gaat bieden. De battle rope is voorzien van een omhulsel aan de uiteinden zodat je je handen niet bezeert tijdens het trainen. De afmeting van 38mm x 9m maakt de battle rope bijzonder geschikt voor HIIT (High Intensity Interval Training) en is ook makkelijk in kleinere ruimtes te gebruiken omdat je slechts 5 meter nodig hebt. Let op: gebruik op ruwe ondergrond kan voor versnelde slijtage zorgen!

Wil je een battle rope kopen? Zorg er dan voor dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen goed uit te voeren (minimaal 5 meter lengte) en besef je goed dat de battle rope ergens aan verankerd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld door een haak aan de muur of in de grond, maar ook door de battle rope om bijvoorbeeld een paal of boom heen te slaan. Hier kun je zelf heel creatief in zijn. Dit product wordt geleverd zonder verankeringsmethode.

Materiaal:
Nylon,  Polyester
Voorraad: