Blackroll Mini Foam Roller - 15 cm - Rood

9,50
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Blackroll Mini Foam Roller - 15 cm - Rood

De Blackroll Mini Foam Roller is een compacte foam roller waarmee je binnen no time spierproblemen en spanningen wegneemt. Het kleine formaat van de foam roller maakt dat deze handig is voor onderweg. Je kunt hem dus altijd en overal gebruiken.


Mini foam roller is praktisch en compact

Deze Blackroll Foam Roller in miniformaat is ideaal voor een gerichte massage van je voeten, benen, armen en andere delen van het lichaam. Extra voordeel is dat dit door het kleine formaat overal mogelijk is, zoals onderweg of op kantoor. Het enige wat je nodig hebt is een tafel, vloer of muur. Daarnaast kun je de Mini Foam Roller gebruiken om twee grote Blackroll Foam Rollers te koppelen.


Blackroll

Blackroll biedt mensen van alle leeftijden de mogelijkheid om hun flexibiliteit, balans en kracht te verbeteren, door middel van gemakkelijke oefeningen en het toepassen van zelfmassage. Blackroll is in 2007 opgericht in Duitsland door Jürgen Dürr. Enkele jaren later is Blackroll sterk gevestigd op de markt en wordt het merk goed gesteund en aanbevolen door leiders in de gezondheid-sport en therapeutische industrie.